Kroepoek kopen is snel en gemakkelijk bij Kroepoekwinkel

Snelle levering

Voor 16:00 besteld op werkdagen, volgende dag in huis.*

Veilig betalen

Bij Kroepoekwinkel kan je veilig betalen met IDEAL.

Gratis verzending in Nederland

Bij een minimale besteding van € 30,-.

Meest verkocht

Kroepoek Opak Pedis
Chips Ikan Sitting
- 50% Kroepoek Udang
(0)
2,50 1,95
Kroepoek Palembang Kleur

Kroepoek kopen bij kroepoekwinkel

Wij verkopen de lekkerste Indonesische krupuk die we bij u thuis kunnen bezorgen. Heeft u geen Toko in de buurt of heeft uw lokale supermarkt niet de Indonesische krupuk? Kroepoek kopen bij Kroepoekwinkel is gemakkelijk en snel! Besteld u op werkdagen voor 16:00 uur dan heeft u uw bestelling de volgende dag nog in huis*.

Krupuk is een Indonesisch bijgerecht dat wordt gegeten als snack of bijgerecht. Zo hebben wij krupuk met een laag percentage garnaal, hoog percentage garnaal, cassave, knoflook en aardappelmeel.

Emping, rempejeh en rengginang staan gelijk aan krupuk alleen zijn ze gemaakt van andere ingrediënten. Verder verkopen wij ook: bananen chips, ikan chips (vis), tempe chips, cassave chips.

Ongebakken krupuk verkopen wij ook in verschillende soorten.

Waarom kroepoek kopen bij Kroepoekwinkel?

Toko Tjin Emiclaer bestaat al 25 jaar. Wij zijn experts op het gebied van de oosterse specialiteiten. Wij delen onze liefde en kennis op het gebied van de oosterse keuken maar al te graag met anderen. Al jaren verkopen wij de échte Indonesische kerupuk, waarvoor onze klanten telkens met liefde weer terugkeren naar onze toko. Of u het nou bij het diner neemt of als snack op de bank. kroepoek is een heerlijke snack bij iedere gelegenheid!

"KroepoekwinkelHelaas heeft niet iedereen een toko in de buurt waar deze kroepoek te verkrijgen is. Bovendien is de kroepoek in uw lokale supermarkt geen echte Indonesische kerupuk. Daarom heeft Toko Tjin Emiclaer de online Kroepoekwinkel geopend, waardoor u snel én gemakkelijk vanaf thuis onze unieke Indonesische kerupuk kunt bestellen zonder hiervoor op pad te gaan!

Deze krupuk wordt verkocht in Indonesië en is de nummer één keus van de Indonesiërs. Zo weet u zeker dat u de beste keus maakt.
Nu kunt u voortaan thuis genieten van de échte Indonesische smaak. Selamat makan!

Website gemaakt door: https://digitaalvoorallemaal.nl.