De Lekkerste Kroepoek bij u thuis!

Bananen chips, emping, rengginang, rempejeh en singkong chips.

Kroepoekwinkel.nl verkoopt de lekkerste Indonesische kroepoek die we bij u thuis kunnen bezorgen. Heeft u geen Toko in de buurt of heeft uw lokale supermarkt niet de Indonesische kroepoek? Kroepoek kopen bij kroepoekwinkel.nl is gemakkelijk en snel! Besteld u op werkdagen voor 16:00 uur dan heeft u uw bestelling de volgende dag nog in huis*.

Kroepoek

Kroepoek is een Indonesisch bijgerecht dat wordt gegeten als snack of bijgerecht. De kroepoek die wij verkopen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo hebben wij kroepoek met een laag percentage garnaal en kroepoek met een hoog percentage garnaal. Ook hebben wij cassave, aardappelmeel en knoflook kroepoek.

Emping, rempejeh en rengginang staan gelijk aan kroepoek alleen zijn ze gemaakt van andere ingrediënten. Verder verkopen wij ook: bananen chips, ikan chips (vis), tempe chips, cassave chips.

Ongebakken kroepoek verkopen wij ook in verschillende soorten en maten

Bereiding

De garnalen worden schoongemaakt, zodat alleen het vlees overblijft. Dat wordt fijngehakt of gemalen, en vermengd met tapiocameel, ei, zout en eventueel kruiden. Dit wordt tot een deeg gekneed, en in de vorm van een brood of rol bijna een uur gestoomd. Vervolgens worden er plakken van gesneden, van ongeveer 1 millimeter. De plakken worden daarna gedroogd. Als dit deeg droog is, is het heel erg hard. De in olie gebakken plakken (Kroepoek, Emping, rempejeh en rengginang) worden op dezelfde wijze bereid.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP

X